Καλάθι αγορών (0)

Καλάθι αγορών

  • Το καλάθι σας είναι άδειο.
  • Σύνολο 0,00 €
Προβολή Καλαθιού

MouMou

30 χρόνια δημιουργίας

Η εταιρεία moumou ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1985 με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή χειροποίητων, παιδικών ρούχων και βαπτιστικών. Ήταν τότε που η Άννα Πατάπη σχεδίασε και παρουσίασε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη σειρά βάπτισης υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής ενώ η διάθεση των ρούχων γινόταν μέσω του δικτύου χονδρικής.

Το 2003 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα αποκλειστικής διάθεσης moumou στο Μαρούσι Αττικής. Το 2012 οι συλλογές ταξίδεψαν στην Ευρώπη μέσω της Έκθεσης παιδικού ενδύματος Pitti Bimbo, στη Φλωρεντία, αλλά και τη Ρωσία. Το 2013 ένα δεύτερο κατάστημα αποκλειστικής διάθεσης moumou ξεκινά στο Ναύπλιο, ενώ σήμερα, οι συλλογές, παράλληλα με τα 2 καταστήματα moumou, είναι διαθέσιμες μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου επιλεγμένων συνεργατών καθώς και μέσω του internet σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Φροντίδα, άνεση, πρωτοτυπία, στιλ

Τα μωρά χρειάζονται απαλά υφάσματα. Τα σχέδια δεν πρέπει να τους δυσκολεύουν τη κίνηση.Τα φυσικά υφάσματα συνδυασμένα με υφάσματα νέας τεχνολογίας δημιουργούν ένα συναίσθημα απλότητας και άνεσης, διατηρώντας ένα τόνο στιλάτο και επίσημο. Μεταξωτά chiffon φορέματα ελαφρύτερα κι απ’τον αέρα, χειροποίητες πλεκτές λεπτομέρειες, χυτά αλλά και κρουστά σαν από χαρτί κοστούμια με vintage στοιχεία, συνθέτουν ένα Μεσογειακό ρομαντικό μοντερνισμό. 

Η Moumou όμως ποτέ δεν υπήρξε μια συμβατική εταιρεία και κάθε χρόνο έθετε υψηλά standards στιλ και καινοτομίας.

Πηγή έμπνευσης, ήδη από το 1987, αποτελεί το νεορομαντικό στιλ των αρχών του 19ου στην Ελλάδα που δίνει έμφαση, όπως και ο γαλλικός ρομαντισμός, στο συναίσθημα και τη φαντασία. Βασικές αρχές και αξίες όπως ο αυθορμητισμός και η ευγένεια, συνδυάζονται αρμονικά με το ονειρικό στοιχείο, ενώ η Άννα Πατάπη κατάφερε να εμπλουτίσει τα σχέδια με σύγχρονες αναφορές από την καθημερινή ζωή. Έτσι τα αυθεντικά ρούχα moumou δημιούργησαν νέα τάση στη σχεδίαση των παιδικών ρούχων που επηρέασε αρκετούς σχεδιαστές έως και τις μέρες μας.

Σήμερα, οι συλλογές moumou ξεχωρίζουν όμως και για έναν λόγο ακόμη, την ποιότητα κατασκευής τους. Με σεβασμό στα παιδιά και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τα ρούχα moumou κατασκευάζονται από επιλεγμένα υλικά, κατάλληλα για τις ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα σχέδια που δεν εμποδίζουν την κίνηση και τον αυθορμητισμό τους.

Η παραγωγή των ρούχων γίνεται στο χέρι, κατόπιν παραγγελίας ενώ παραμένουν προσιτά, επαληθεύοντας συνεχώς την πραγματική σχέση ποιότητας και τιμής.

Contact Details

  • info@moumou.gr
  •  ΑΘΗΝΑ: ΜΑΡΟΥΣΙ
  • +30 210 8021912, 6931828489
  • ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΩΦΡΟΝΗ 7, Τ.Κ.: 211 00, ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  •  +30 27525 00145